Web & Mobile Design

web-mobile-design

Website-ul tau are la dispozitie doar 5 secunde sa impresioneze un vizitator. Folosind un design impunator, el nu doar ca va sta mai mult pe site, dar va si deveni client-cumparator.

  • Experienta noastra se va reflecta in mod direct in design-ul website-ului tau
  • Cream website-uri ce intaresc reputatia si credibilitatea brand-ului in fata vizitatorilor, lucru ce va duce la un numar mult mai mare al conversiilor obtinute
  • Realizam design-uri unice, flexibile si intuitive, ce iti vor diferentia pozitiv business-ul fata de concurenta agresiva din mediul online
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-site-prezentare

Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

Vezi detalii
image-catalog-produse

Catalog produse

O varianta mai necostisitoare a unui magazin online, recomandata business-urilor mai mici ce vor sa fie prezente in mediul online, dar nu au timpul si resursele necesare pentru intretinerea website-ului.

Vezi detalii
image-non-profit-web-design

Non-Profit Web Design

Sustinem si sprijinim organizatiile non-profit in misiunea lor de a comunica binele pentru societate.

Vezi detalii
image-start-up-web-design

Start-Up Web Design

Incepi o afacere online? Te putem indruma pas cu pas in calea succesului. Mai jos iti voi explica o serie de factori primordiali ce designeaza un startup de succes.

Vezi detalii