Web Development

services-web-development

Indiferent de task, avem o echipa de programare pregatita sa faca fata oricarei cereri, folosind resursele disponibile in cel mai eficient mod posibil.

  • Construim website-uri ce se incarca rapid, pe baza unui cod optimizat ce iti vor mentine costurile intretinerii sale catre un minim absolut
  • Mobile first! Folosirea device-urilor mobile ajunsa la pragul de peste 50%, mai mult de o treime din website-urile realizate de noi dupa anul 2012 sunt responsive ready
  • Control total asupra continutului si statisticilor cheie printr-o platforma custom-made, dezvoltata si intretinuta in-house de catre noi
image-mentenanta-website

Mentenanta Website

Un site nu este niciodata "gata". Daca ai un site, iar contractul dintre tine si firma ta de web design a luat sfarsit, indiferent de motivele sale sau esti aici pentru a efectua o serie de modificari asupra website-ului tau, noi iti stam la dispozitie.

Vezi detalii
image-sisteme-cms

Sisteme CMS

Avem experienta cu o gama larga de CMS-uri, daca ai nevoie de ajutor sau vrei un website folosind o platforma anume sau orice alt motiv, suntem pregatiti!

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-redesign-website

Redesign Website

Ai un website si nu converteste conform asteptarilor tale? Sau nu dispune de un design atragator, iar tu vrei mai mult pentru vizitatorii tai? Ne face placere sa discutam si sa te ajutam privind acest aspect.

Vezi detalii
image-site-prezentare

Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-aplicatii-mobile

Aplicatii mobile

Exista o diversitate de aplicatii pe piata device-urilor mobile, scopul lor este de a rezolva problemele noastre de zi cu zi. Daca ai o idee care vrei sa devina realitate, iti punem la dispozitie experienta noastra.

Vezi detalii