Start-Up Web Design

Incepi o afacere online? Te putem indruma pas cu pas in calea succesului. Mai jos iti voi explica o serie de factori primordiali ce designeaza un startup de succes.

photo-start-up-web-design

Inceputul. Cu totii incepem de undeva..

Toata lumea incepe de undeva, unii pentru prima data, altii au deja o experienta din trecut dar oricare ar fi istoricul, exista o serie de pasi esentiali care trebuie respectati cu mare rigurozitate de fiecare data.

Definirea unui Brand

In cele mai multe cazuri brand-ul este asociat in mod direct cu functionalitatea si sentimentul transmis de proaspatul website realizat. Prezenta digitala reprezinta o importanta semnificativa asupra noilor afaceri deoarece publicul le identifica cu brandul respectiv foarte usor.

Lucram cu o varietate de start-up-uri ce au diferite domenii de activitate, iar designeri nostri sunt antrenati in crearea unui design ce transmite credibilitate si incredere. Vizitatorilor tai, ce viziteaza website-ul pentru prima data, le este necesar sa inteleaga cat mai usor posibil care este domeniu de activitate al afacerii tale, iar orice "call to action" trebuie identificat fara prea mare efort de catre ei, pentru a ii transforma in clienti.

Consolidarea credibilitatii

Principalul target al oricarui start-up este vanzarea produselor sau serviciilor sale prin noul website, dar cu un design ce nu prezinta incredere vizitatorilor sai, acest fapt se dovedeste a fi greu de realizat.

Avand un website frumos stilizat, ce respecta un "standard" nescris si este "la moda" cu noile tendinte cu care oamenii sunt obisnuiti, cresc sansele unor conversii mai mari.

Credibiliatea este definita de multe ori si prin interfata sau prin viteza de incarcare website-ului. Folosirea unor fotografii unice, si nu a unor imagini "stock" pe care vizitatorii cel mai probabil, deja le-au vazut si pe alte website-uri, vor creste sansele credibilitatii website-ului in ochii vizitatorilor dumneavoastra.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-site-prezentare

Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii