Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

photo-site-prezentare

Ce este un "site de prezentare"?

Un site de prezentare este de regula, un website in forma sa cea mai simpla posibila. Poate contine chiar si o pagina, daca isi atinge scopul dorit prin ea, dar de regula vizitand un website de prezentare vom gasi minim 3 pagini: Homepage-ul (acasa), Despre Noi, si o pagina de Contact.

Scopul unui site de prezentare este acela de a prezenta o entitate, de exemplu o companie, prin acest tip de website isi poate prezenta serviciile sau produsele sale, un istoric al companiei, o scurta descriere despre ea si activitatile ce le executa, o pagina de contact prin care vizitatorii pot afla adresa companiei sau vedea un numar de telefon / email prin care pot lua legatura cu aceasta companie. De obicei in pagina de Contact vom gasi si un formular prin care putem trimite un mesaj "website-ului".

Mai multe despre..

Expertii nostri in design au realizat website-uri de prezentare pentru toate categoriile, incepand de la firme mici, la firme mari sau persoane publice, artisti, etc.. scopul lor fiind acela de a impresiona vizitatorul si a ii lasa o imagine de ansamblu placuta asupra informatiilor ce vor a fi transmise de catre dumneavoastra vizitatorului sau chiar clientului ce va viziteaza website-ul.

Dispunem de o echipa de programare, ce va construi un website "standard compliant", functionabil in toate browserele majore existente, folosind cele mai noi tehnologii existente HTML5 si CSS3. Paginile vor dispune de o incarcare instanta, imaginile si resursele fiind comprimate si arhivate inainte de trimiterea lor catre browser-ul vizitatorului. Acest factor este un punct in plus (recomandat de Google chiar) pentru SEO si vizibilitatea dumneavoastra in motoarele de cautare.

Marketerii nostri va vor oferi consultata cu privire la comportamentul vizitatorilor, ce actiuni sunt predispusi sa ia fiind pusi in fata anumitor circumstante si va vor recomanda metode de transpunere intr-o pagina web a obiectivelor specifice pe care dumneavoastra le doriti prin realizarea acestui tip de website.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-aplicatii-mobile

Aplicatii mobile

Exista o diversitate de aplicatii pe piata device-urilor mobile, scopul lor este de a rezolva problemele noastre de zi cu zi. Daca ai o idee care vrei sa devina realitate, iti punem la dispozitie experienta noastra.

Vezi detalii