Sisteme CMS

Avem experienta cu o gama larga de CMS-uri, daca ai nevoie de ajutor sau vrei un website folosind o platforma anume sau orice alt motiv, suntem pregatiti!

photo-sisteme-cms

Ce este un CMS?

Un cms sau un Content Management System in forma sa lunga, este o platforma, de obicei generalista, ce poate fi folosita pentru realizarea unui websiterea continutul sau. CMS-urile sunt folosite de obicei pentru website-uri de tip blog, stiri si magazine online. Printr-un CMS poti administra paginile unui website fara a avea nevoie de cunostiinte de programare, totul se face cu ajutorul unei interfete intuitive ce necesita cunostiinte de baza in utilizarea unui computer.

CMS-urile sunt impartite in 2 mari categorii, cms-uri open source, publice, generalizate pentru toate tipurile de nevoi, ce rezolva problemele prin diferite "plugin-uri", si cms-uri custom, specifice unui anumit tip de website.

Avantajele si dezavantajele unui CMS Custom

Principalul avantaj al unui cms custom este faptul ca el rezolva problemele specifice anumit tip de website. Fiind special conceput pentru un anumit task, se muleaza perfect cu website-ul respectiv iar codul, nefiind public, il face mult mai secure. Sansele pentru gasirea unui exploit din partea utilizatorilor, ce poate duce la o bresa de securitate severa, sunt mult mai mici.

Dezavantajele majore avute, sunt, costurile ridicate privind dezvoltarea sa, timpul necesar proiectarii sale si datorita faptului ca nu dispune de un "stress test" atat de "puternic" din partea utilizatilor, este foarte posibil sa aiba un numar mai maricel de "bug-uri" de programare decat o solutie open source. Oricum, sa nu credeti ca sunt bug-uri grave, e doar un dezavantaj care exista, nu un impediment real.

Noi, de exemplu, avem dezvoltat un CMS propropriu, in-house, destul de matur, pe care il recomandam clientilor nostrii indiferent de tipul lor de website.

Avantajele si dezavantajele unui CMS Open Source.

Opus celui custom, el beneficiaza de costuri foarte mici de implementare, timp relativ mic pentru proiectare, si un numar redus de bug-uri. Este solutia aleasa de cele mai multe ori de catre firmele de web design pentru realizarea site-urilor clientilor lor. Fiind folosite de foarte multa lume, ele incearca sa rezolve problemele la modul general si deci o lista larga de plugin-uri disponibile ce maresc viteza de implementare. Alt avantaj sunt temele, care pot fi "instalate" cms-ului foarte usor, fapt ce reduce si mai mult timpul si costurile.

Toate avantajele enumarate mai sus au si un downsite, acela fiind codul open source care este accesibil tuturor, fapt ce ii mareste vulnerabilitatea in fata hackerilor si exploiturilor compromitatoare. Este unul din motivele pentru care trebuie facut update mereu la ultima versiune disponibila si realizarea backup-urilor periodice fisierelor si bazei de date ale website-ului. Alt dezavantaj ar fi generalizarea. Website-urile intampina mereu probleme relativ diferite de la caz la caz, iar o metoda comuna de rezolvare a unei probleme specifice este greu de conceput. Din acest motiv, unele customizari nu duc mereu la rezultate tocmai profesionale.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii