Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

photo-responsive-web-design-development

Ce este si de ce am nevoie de un design responsive?

Un website ce dispune de un design responsive isi adapteaza continutul si pozele pe diferite ecrane cu rezolutii diferite, cu scopul de a pastra mesajul original pe care website-ul incearca sa il transmita, iar in acelasi timp oferindu-i utilizatorului sau cea mai buna experienta posibila de care poate avea parte. El se va adapta pentru fiecare device al fiecarui vizitator, fie desktop, smartphone, sau tableta.

Eficient privind costurile. Se reduce foarte mult din timp si costuri prin dezvoltarea unui website responsive, in locul crearii a doua website-uri separate pentru mobil si traditionalul desktop. Avand un website responsive toata atentia este focalizata pe un singur website. Motoarelor de cautare le este de asemenea, mult mai usor sa inteleaga continutul unui website responsive.

Industria mobila se afla intr-o crestere rapida, si de aceea prezinta o oportunitate enorma. Un website care nu este optimizat pentru smartphone-uri si tablete pierde o mare parte din aceasta oportunitate.

Web Design Development

Orice campanie sanatoasa de online marketing prescrie un website care nu doar arata bine, dar si transmite clientilor un mesaj direct si eficient. Regula este foarte simpla. Website-ul trebuie sa transforme traficul online in noi clienti.

Traim intr-o era in care termenul "web design" nu mai inseamna doar linii si culori, iar echipa noastra de web developeri, project manageri si marketeri inteleg acest lucru. Acest lucru ne permite sa concepem un design unic, creativ si impunator, care se reflecta in cresterea si succesul online al clientilor nostri.

Clientii nostri au un avantaj cheie in fata rivalilor lor: experienta noastra. Ei fiind de toate tipurile si statuturile, toti au un lucru in comun, inteleg importanta internetului pentru afacerea lor.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii