Redesign Website

Ai un website si nu converteste conform asteptarilor tale? Sau nu dispune de un design atragator, iar tu vrei mai mult pentru vizitatorii tai? Ne face placere sa discutam si sa te ajutam privind acest aspect.

photo-redesign-website

Cum stiu cand website-ul meu are nevoie de un redesign?

Pentru a raspunde acestei intrebari vom folosi ajutorul altei intrebari, si anume: "Care este scopul de baza al unui website?". Scopul de baza, in 81% din cazuri, este sa converteasca vizitatorii in cumparatori. Daca website-ul tau nu face, acum, acest lucru, iar tu ai investit deja o cantitate destul de mare de bani in advertising este foarte probabil ca website-ul tau sa fie prost structurat, vizitatorii fiind distrasi din procesul lor de cumparare.

Daca esti multumit de cele de mai sus, probabil esti aici pentru ca pur si simplu vrei un design nou. Internetul se schimba progresiv de la o zi la alta, iar noi intelegem acest lucru. Ne-am adaptat mereu si avem ca scop pastrarea idealurile originale ce au fost implementate pe website-ul tau prima data.

Dupa redesign se va pastra "ideea" de baza si SEO?

Unde se doreste, designerii nostri vor realiza un design plecand de la un concept deja existent. Ei vor face un update la zi raportat la trendul existent pe piata. Implementarea facuta de programatorii nostri va fi facuta folosind ultimele tehnologii disponbile HTML5 si CSS3, realizand un cod valid ce respecta toate standardele W3.

Vom pastra indexarile deja existente, iar unde este cazul si se doreste acest lucru, imbunatatim link building-ul intern de care dispune website-ul dumneavoastra.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii