Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

photo-pay-per-click-marketing

Ce inseamna Pay-Per-Click?

Pay-Per-Click (PPC), numite si cost per click, sunt un model de advertising folosite pentru a aduce trafic relevant website-urilor, in care advertiserii platesc bani celui ce le publica (de obicei un alt website) atunci cand o reclama este click-uita. Folosind motoarele de cautare, advertiserii liciteaza de obicei cuvinte cheie relevante catre marketul lor targetat. O mare parte din anunturi este afisata tot pe motorul de cautare, utilizatorilor, in functie de criteriile lor de cautare, iar alta este afisata pe website-urile publishier-ilor.

Mai multe despre "PPC"

Marele avantaj oferit de catre o campanie PPC, este acela ca este ca vizitatorii incep sa vina imediat dupa pornirea ei. Tot ce ramane de facut este urmarirea si monitorizarea sa cu scopul obtinerii unor cheltuieli cat mai mici posibile.

Este foarte important, pentru a reduce costurile la un minim absolut, de a seta campania PPC in asa fel incat ea sa genereze un trafic cat mai relevant pentru produsele sau serviciile oferite de catre tine. De exemplu, limitarile geografice, pe zile ale saptamanii, ore ale zilei, excluderea sau ordinea si strictetea unor cuvinte cheie, etc.. Sau folosind datele, oferite de catre Google AdWords ne putem face o idee cu privire la orele in care oamenii ar fi dispusi sa plateasca produsul sau serviciul tau mai mult.

Fa un calcul precis inainte de a initia o campanie. O investitie trebuie sa genereze intr-un final, profit, si nu un profit mic, ci unul satisfacator. Daca folosesti 100€ pe zi pentru a vinde flori de 120€, o campanie nu este intocmai recomandata.

Selectarea cuvintelor cheie

Alegerea unor cuvinte cheie, pentru care platesti, nu este cel mai usor task, dar nici cel mai greu lucru posibil. Te vom asista, si consulta in acest scop, in ideea de a obtine un set de cuvinte cheie specific cu ce oferi pe website-ul tau.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii