Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

photo-optimizare-conversii

Ce inseamna "Optimizarea conversiilor"?

Optimizarea conversiilor, sau optimizarea ratei conversiei, in internet marketing, este metoda prin care se creeaza o experienta, unui website sau unui "landing page", vizitatorului, cu scopul de a creste sansa ca acel vizitator sa converteasca in cumparator. Acest termen in engleza se mai numeste "Conversion Rate Optimization" sau pe scurt CRO.

CRO este procesul prin care vom creste vanzarile, reducand rata vizitatorilor de respingere (bounce rate), fara a avea cheltuieli in atragerea altor vizitatori.

Care sunt etapele?

Incepem prin a seta target-uri fixe psihologice vizitatorilor, prin a-i indruma spre anumite actiuni favorabile noua, in functie de pagina vizitata de ei in acel moment. Acest lucru poate fi realizat prin inlaturarea tuturor elementelor ce pot distrage vizitatorul de la conversie.

Ne asiguram ca paginile sunt relevante pentru vizitatori, si ca ele dispun de elementele ce inspira incredere pentru utilizatori.

Ne vom asigura ca traficul vine de unde trebuie si ajunge unde trebuie. De exemplu, homepage-ul nu trebuie sa primeasca trafic avand referer un produs anume, ci el trebuie redirectionat catre o pagina dedicata, relevanta, ce contine informatii despre acel produs. In acest fel ne asiguram ca vizitatorii ajung unde trebuie spre a deveni cumparatori.

Vom instala "unelte" de monitorizare pe site prin care vom genera rapoarte si statistici ce ne vor ajuta sa stim exact unde anume trebuie umblat pentru a ridica rata conversiilor la un procent cat mai mare posibil.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-redesign-website

Redesign Website

Ai un website si nu converteste conform asteptarilor tale? Sau nu dispune de un design atragator, iar tu vrei mai mult pentru vizitatorii tai? Ne face placere sa discutam si sa te ajutam privind acest aspect.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-email-marketing

E-mail Marketing

Una din cele mai vechi metode de internet marketing, email marketing-ul este inca folosit de catre multe business-uri in mediul online datorita costului sau scazut per email raportat cu numarul conversiilor obtinute.

Vezi detalii
image-sisteme-cms

Sisteme CMS

Avem experienta cu o gama larga de CMS-uri, daca ai nevoie de ajutor sau vrei un website folosind o platforma anume sau orice alt motiv, suntem pregatiti!

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii