Non-Profit Web Design

Sustinem si sprijinim organizatiile non-profit in misiunea lor de a comunica binele pentru societate.

photo-non-profit-web-design

Cum vom face asta?

Concepem un web design orientat pe rezultate prestabilite prin care vom segmenta audienta (voluntari, donatori, etc..) cu ajutorul unei interfete clare, intuitive, ce ii va ajuta sa navigheze fara efort catre informatia dorita.

Folosim cele mai bune practici de conversie pentru a creste sansele de a atrage noi donatii, voluntari sau a obtine orice alt tip de target.

Vizitatorii trebuie indrumati

Una din cele mai bune metode pentru obtinerea acestui lucru este integrarea social media, cea care va ajuta si mai mult la raspandirea pe cale orala a cauzei sustinuta de organizatia dumneavoastra. Butoanele de social media trebuie sa fie clar evidentiate, sa nu fie ascunse in header-ul sau footer-ul paginii pentru a incuraja folsirea lor. Furnizarea de continut pe care oamenii il pot posta pe Facebook, Twitter, Google+ sau alte retele de socializare este o buna oportunitate pentru raspandirea ideilor si atragerea altor vizitatori pentru website-ul organizatiei dumneavoastra.

Asigurand o navigatie usoara vizitatorilor cresc sansele ca ei sa invete mai multe despre problemele pe care non-profit-ul dumneavoastra incearca sa le rezolve. Sa devina pasionati de ideea de a isi dona banii lor in sprijinul organizatiei este una din cea mai importanta parte a unui web design non-profit. Trebuie inteles faptul ca un vizitator care viziteaza un website non-profit are intentii diferite fata de un vizitator ce viziteaza un website de e-comerce de exemplu, si trebuie sa inteleaga foarte clar unde se vor duce banii.

Alte oportunitati

Proiectarea website-ului responsive ready este o buna oportunitate de a avea acces la o audienta mult mai mare si de a le oferi cea mai buna experienta posibila in timpul vizitei lor pe website-ul dumneavoastra. Este un lucru important pentru ca iti ofera posibilitatea de a targeta publicul activ care isi petrece o mare parte din timp pe smartphone-uri si tablete. Acesti oameni sunt de obicei oamenii implicati in lumea ce ii inconjoara si foarte probabil ca ei sa aiba legaturi cu sectorul non-profit – publicul perfect caruia ii trebuie impartasita cauza.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-aplicatii-mobile

Aplicatii mobile

Exista o diversitate de aplicatii pe piata device-urilor mobile, scopul lor este de a rezolva problemele noastre de zi cu zi. Daca ai o idee care vrei sa devina realitate, iti punem la dispozitie experienta noastra.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-site-prezentare

Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

Vezi detalii