Mentenanta Website

Un site nu este niciodata "gata". Daca ai un site, iar contractul dintre tine si firma ta de web design a luat sfarsit, indiferent de motivele sale sau esti aici pentru a efectua o serie de modificari asupra website-ului tau, noi iti stam la dispozitie.

photo-mentenanta-website

De ce am nevoie de mentenanta web?

Asa cum oamenii se schimba in functie de anotimp si dupa trend-ul fashion, asa si website-ul tau are nevoie de aceeasi atentie estetica. Nedispunand de ea, nu mai iese in evidenta, iar acest lucru afecteaza in prima faza vizitatorii care isi vor pierde increderea asupra website-ului.

Alt aspect ar fi modificarile evolutive, adica, schimbarile sau adaugarile de noi functionalitati necesare ce pot aparea pe parcursul timpului.

Cum vom colabora

In principiu, vom avea o relatie business to business, vom rezolva problemele si nevoile intr-un mod cat mai eficient posibil, favorabil pentru ambele companii.

Iti vom pune la dispozitie departamentele noastre de marketing, design si programare in functie de necesitatile tale, avand ca scop rezolvarea problemelor tale, in cel mai profesional mod posibil.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-redesign-website

Redesign Website

Ai un website si nu converteste conform asteptarilor tale? Sau nu dispune de un design atragator, iar tu vrei mai mult pentru vizitatorii tai? Ne face placere sa discutam si sa te ajutam privind acest aspect.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-audit-securitate-web

Audit securitate web

Securitatea unui website reprezinta unul din aspectele primordiale de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Totul se poate rezuma altfel la: Cine ar cumpara de pe un website nesigur?

Vezi detalii