Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

photo-logo-design-branding

Ce este un logo?

Logo-ul este un semn grafic, o emblema sau un simbol folosit cel mai adesea de catre companii, organizatii sau chiar persoane pentru a putea fi recunoscute mai usor de catre public. Ele sunt compuse fie doar din elemente grafice, fie din numele organizatiei.

Procesul de design al unui logo de succes

Design-ul unui logo necesita de obicei implicarea unei echipe de marketing si a unei agentii de design. Pentru ca totul sa fie perfect este necesara o idee clara despre conceptul si valorile brand-ului, cat si o intelegere asupra grupului de consumatori targetati.

Logo-ul tau trebuie sa fie recunoscut instant de catre audienta ta. Stai departe de elementele vizuale saturate si generale ce pot fi regasite in alte logo-uri. El nu trebuie neaparat sa reflecte produsele sau serviciile oferite de catre tine. Folosind fonturi si diferite tipografii desingerii nostri vor realiza un logo unic, ce va inspira soliditate si putere brand-ului tau.

Un logo care se potriveste de minune cu design-ul unui site trebuie de asemenea, sa impresioneze clientii atunci cand primesc o carte de vizita sau il vad pe un afis. El trebuie sa fie flexibil pentru a putea fi portat in orice metoda de advertising posibila.

Un alt aspect important tine de forma sau amprenta sa. De cele mai multe ori, singurele culori disponibile vor fi alt negru. In acest caz... trebuie sa poata fi recunoscut fara prea mare efort de catre public.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-redesign-website

Redesign Website

Ai un website si nu converteste conform asteptarilor tale? Sau nu dispune de un design atragator, iar tu vrei mai mult pentru vizitatorii tai? Ne face placere sa discutam si sa te ajutam privind acest aspect.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii