Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

photo-enterprise-web-design

Bun, sa spargem lista de mai sus...

Web Design Enterprise - Solutiile noastre de web design au ca scop psihologic orientarea utilizatorilor catre actiuni prestabilite. Echipa noastra va realiza un design unic si captivant care diferentiaza website-ul de competitie si ajuta la intretinerea loialitatii brandului dumneavoastra.

Disponibilitate multiplatform - Website-ul trebuie sa fie disponibil pe toate platformele: desktop, tablete cat si pe telefoanele mobile. El trebuie sa isi pastreze design-ul si scopul sau intact, iar utilizatorul sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila in timpul navigarii pe website-ului dumneavoastra.

Continut usor de intretinut - Continutul unui website, complex fiind in cazul enterprise, de cele mai multe ori nu este cel mai usor lucru de intretinut. Avand aceasta deviza in minte, noi, MetaWeb, am dezvoltat o administrare proprie in-house, ce are ca obiectiv principal usurarea muncii privind management-ul continutului de pe website-ul dumneavoastra.

Platforma modulara - Raspunsul nostru pentru toti clientii nostri. Ea a fost dezvoltata pe parcursul anilor de catre echipa noastra de specialisti care s-au confruntat cu diferite situatii ce necesitau tot felu de modificari si "hack-uri" pentru a satisface nevoile clientilor nostri.
In timp, aceasta platforma, a atins o maturitate cu care ne mandrim. Un website enterprise este in continua schimbare, noi lansari de servicii sau noi produse trebuie adaugate mereu si de aceea, tindem sa credem ca dispunem de cea mai buna solutie.

Scalabilitate - Cand vorbim de enterprise, un website scalabil "it's a must". Principalele avantaje ale unei companii ce detine un astfel de website sunt: costuri scazute si reputatie intacta!
Cu timpul, afacerea dvs. se va extinde, numarul vizitatorilor online va creste si el, iar website-ul va avea nevoie de noi resurse hardware. Analizand rapoartele de care dispunem putem sti destul de precis ce resurse sunt necesare pentru a putea tine website-ul online, pastrand o experienta placuta utilizatorilor, iar in acelasi timp avand cheltuieli reduse pe partea de hosting.
Acum sa ne aducem aminte de zilele de "black friday" sau alte evenimente asemanatoare cand magazinele online pur si simplu nu mai faceau fata cererilor.. stanjenitor nu? Platforma noastra este construita avand in spate o arhitectura scalabila pregatita in orice moment sa se adapteze schimbarilor rapide de trafic ce pot aparea in orice moment.

Statistici - Statisticile sunt instrumente obligatorii pentru orice business prezent in mediul online.Obiceiurile utilizatorilor sunt diferite, iar statisticile ne fac o idee despre actiunile lor. Cu ajutorul statisticilor putem genera rapoarte lunare, semestriale, anuale..etc prin care putem avea o idee despre directia in care se indreapta compania dumneavoastra in privinta cash flow-ului si a altor variabile importante. Platforma noastra dispune de toate instrumentele necesare pentru a detine controlul total asupra afacerii tale pe internet.

Da, dar eu am nevoie de..

Suntem deschisi mereu noilor provacari si asteptam cu nerabdare sa trecem impreuna peste problemele care va stau in cale si va tin pe loc privind dezvoltarea online.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-audit-securitate-web

Audit securitate web

Securitatea unui website reprezinta unul din aspectele primordiale de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Totul se poate rezuma altfel la: Cine ar cumpara de pe un website nesigur?

Vezi detalii