E-mail Marketing

Una din cele mai vechi metode de internet marketing, email marketing-ul este inca folosit de catre multe business-uri in mediul online datorita costului sau scazut per email raportat cu numarul conversiilor obtinute.

photo-email-marketing

Ce inseamna email marketing?

Email marketing este trimiterea unui mesaj comercial catre un grup de oameni folosind ca metoda de comunicare email-ul. In sensul de baza, fiecare email trimis catre un potential sau curent client, poate fi considerat email marketing.

Este folosit de obicei pentru trimiterea unor reclame, solicitarea unor donatii, etc.., si are ca scop cresterea loialitatii, increderii si constientizarea brand-ului. Poate fi trimis catre o lista de email-uri cumparata sau unei baze de date formata din clienti existenti.

Ce avantaje imi ofera o campanie de email marketing?

Un ROI (Return Of Investment) poate fi usor urmarit si a fost demonstrat a fi mult mai mare atunci cand campania este facuta cum trebuie. Email marketing-ul este considerat a fi al doilea dupa search marketing, cu privire la performantele sale ca tactica de marketing online.

Agentiile de publicitate pot ajunge la un numar substantial de subscriberi care au optat primirea email-urilor ce ii intereseaza.

Targetarea, dispunand de o lista de email-uri segmentata pe diferite categorii, marketerii se pot adresa unui anumit tip de abonati, ce intrunesc anumite conditii. De exemplu, o franchisa care are magazine doar in anumite orase din tara, se pot trimite email-uri doar oamenilor ce locuiesc in acele orase. Pentru vanzarea unor obiecte ce au legatura cu fotbalul, se pot trimite email-uri doar persoanelor care sunt interesate de sport sau chiar fotbal unde este disponibila aceasta informatie.

Se pot genera usor statistici cu privire la numarul de email-uri ce au fost deschise, cate click-uri au fost acordate link-urilor din mail si ratelor de conversie, lasand loc pentru o imbunatatire continua a viitoarelor campanii.

Viteza de transmitere mare, o afacere poate incepe sa vanda dupa cateva minute de la inceperea campaniei.

Lista poate continua la nesfarsit, insa, speram ca lucrurile de baza sa fii fost intelese in punctele de mai sus.

Sa concludem cele de mai sus

Nu orice campanie de email marketing da intotdeauna rezultatele mult asteptate, de aceea, noi, te vom indruma si iti vom pune la dispozitie toate "uneltele" necesare de care ai nevoie pentru o campanie de email marketing plina de succes!

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii
image-b2b-web-design

Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii