Despre noi – MetaWeb.RO

Suntem o firma ce are ca obiectiv principal dezvoltarea aplicatiilor web, iar mai nou, al aplicatiilor mobile. Trendul fiind unu favorabil dispozitivelor mobile noi ne adaptam si ne urmam cursul evolutiei.

MetaWeb, a aparut ca o cerinta, ca o nevoie daca ii putem spune asa, la inceput, a noastra. Aveam nevoie de o echipa de programare ce avea sa se ocupe cu propriile noastre proiecte. Succes-ul avut ne-a deschis noi oportunitati si contracte, fapt pentru care am luat decizia de a ne extinde si a oferi serviciile ce le oferim azi.

Avem o experienta de peste 5 ani in web design, online marketing si programare web. Internetul avand parte de o evolutie exponentiala de la an la an, specificiatiile si calitatea website-urilor avand parte si ele de un boom fara precedent, ne-au pus la cale tot felul de probleme ce ne-au fortat in mod direct dezvoltarea atat psihologica cat si profesionala.

Ne place sa lucram ca de la business la business dar tratam totul ca de la om la om pentru ca in fond, oamenii sunt cei din spatele acestor personaje. Consideram succesul clientilor ca fiind al nostru, gameri din fire, tratam totul ca pe un joc unde vrem sa il terminam invingatori de fiecare data.

O mica pagina "Despre noi" nu va putea umple niciodata in cuvinte tot istoricul nostru, motiv pentru care lasam faptele sa vorbeasca in locul nostru prin website-urile ce convertesc mai multi vizitatori in cumparatori ca niciodata si clientii nostri multumiti pe care ii avem.

logo-metaweb