Catalog produse

O varianta mai necostisitoare a unui magazin online, recomandata business-urilor mai mici ce vor sa fie prezente in mediul online, dar nu au timpul si resursele necesare pentru intretinerea website-ului.

photo-catalog-produse

Ce inseamna un website tip catalog

Un website prin care o companie isi poate prezenta vizitatorilor produsele sau in cazuri mai rare, serviciile, pe care aceasta doreste sa le comercializeze. Este asemanat de cele mai multe ori cu fratele mai mic al magazinului online, diferenta de baza fiind lipsa butonului de "Adauga in cos" si, uneori, sectiunea din website "Contul meu".

Catalog produse sau magazin online? Ce mi se potriveste.

Dupa cum am mentionat in introducere, sunt cazuri si cazuri, dar, in principiu, trebuie luati in considerare inainte de luarea unei decizii finale urmatorii factori: bugetul de care dispuneti si ce rezultate doriti sa aveti detinand un website online.

Noi, dupa ce vom discuta cu dumneavoastra si vom intelege mai multe despre afacerea dumneavoastra, va vom prezenta toate avantajele si dezavantajele fiecarui tip de website si impactul ce il va avea asupra afacerii si vizitatorilor.

Dupa luarea deciziei finale, expertii nostri in design, marketing si programare se vor folosi de experienta acumulata si o vor transpune in cel mai efecient mod posibil in realizarea unui website, avand scopul ca dumneavoastra sa obtineti un return of investment cat mai mare posibil.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-email-marketing

E-mail Marketing

Una din cele mai vechi metode de internet marketing, email marketing-ul este inca folosit de catre multe business-uri in mediul online datorita costului sau scazut per email raportat cu numarul conversiilor obtinute.

Vezi detalii
image-b2c-web-design

Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

Vezi detalii