Business to Client Web Design

Cand vine vorba de business-to-consumer client obiectivul principal este branding-ul. Cum se descurca website-ul tau in acest moment?

photo-b2c-web-design

Inainte de a raspunde acestei intrebari trebuie sa stabilim la ce ne referim prin branding. Prin branding vom urmari ca business-ul dumneavoastra sa fie asociat unui produs sau serviciu.

Dupa cum bine stim, cand avem nevoie de un produs sau serviciu ne gandim la cineva care il poate oferi. De cele mai multe ori ne gandim la brand-ul respectiv, iar daca nu stim, sau nu ne amintim, ori intrebam pe cineva, ori cautam pe internet, ori folosim o alta metoda de informare, dar tot la ideea de brand ajungem intr-un final.

Cum brand-uim un lucru?

Din fericire, traim intr-o era in care sa afisam o reclama sau sa ne facem disponibila orice alta forma de informatie unui potential client, nu este cel mai greu lucru. Insa tot ce e roz are si o umbra intunecata, sunt foarte multe firme care ofera aceleasi servicii sau produse si se bat pe aceeasi categorie de clienti. Aici intervenim noi, METAWEB, in ajutorul afacerii dumneavoastra.

Noi, METAWEB, in vremurile de inceput, eram o companie care ne adresam doar companiilor care lucrau cu alte companii, si am observat ca solutiile oferite de noi pentru segmentul business-to-business se potrivea perfect pentru piata business-to-consumer, asa ca am decis sa ne extindem si sa oferim servicii si acestei nise.

Echipa noastra, o elita ce cuprinde marketeri, designeri, developeri, etc.. exceleaza in crearea unor website-uri creative care au toata functionalitatea necesara unui business online de succes.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-sisteme-cms

Sisteme CMS

Avem experienta cu o gama larga de CMS-uri, daca ai nevoie de ajutor sau vrei un website folosind o platforma anume sau orice alt motiv, suntem pregatiti!

Vezi detalii
image-mentenanta-website

Mentenanta Website

Un site nu este niciodata "gata". Daca ai un site, iar contractul dintre tine si firma ta de web design a luat sfarsit, indiferent de motivele sale sau esti aici pentru a efectua o serie de modificari asupra website-ului tau, noi iti stam la dispozitie.

Vezi detalii