Business to Business Web Design

Website-ul tau trebuie sa fie unul dintre oamenii tai de vanzari cei mai buni. Poti afirma acest lucru despre website-ul tau curent? Cand te uiti la website-ul tau curent, ce vezi? Cat de bine te separi de concurenta si cu ce vii nou?

photo-b2b-web-design

Care este formula unui website B2B de succes?

Formula este compusa dintr-o serie de factori esentiali, iar pentru ca fiecare afacere este de obicei unica de felul ei, trebuie adaptati pentru a indeplini toate cerintele acesteia.

Intelegerea audientei care se adreseaza business-ului respectiv si impactul mesajului ce se doreste a fi atins.

De cele mai multe ori, un design impunator si corporate reflecta o imagine pozitiva despre afacerea respectiva, dar cum oamenii sunt si au comportamente diferite, acest punct necesita o atentie mai mare.

Expertii nostri in design au o experienta vasta in realizarea website-urilor pentru toate categoriile de business-uri. De la mici la mari, ei vor realiza un design unic care se potriveste perfect cu toate nevoile afacerii tale.

Noul design trebuie sa captiveze vizitatorii prin branding, listare clara a serviciilor sau produselor oferite si folosirea elementelor psihologice care genereaza incredere utilizatorilor. De exemplu: Un studiu de caz care afiseaza produsul sau serviciul afacerii tale ajutand o alta companie e o buna metoda de a demonstra valoarea business-ului tau pentru alte companii. Afisand testimoniale despre produsele sau serviciile tale creezi incredere pentru vizitatorii tai si te poti astepta oricand la noi conversii.

Interfata intuitiva pe toate device-urile

Dispozitivele mobile sunt din ce in ce mai utilizate, iar rata lor de folosire creste exponential de la o zi la alta. Este important pentru website-ul tau sa fie usor de folosit, sa aiba toate elementele cheie evidentiate atat pe desktop, tablete cat si pe telefoanele mobile.

Este foarte probabil ca un website care nu ofera o experienta tocmai placuta vizitatorilor sai ce folosesc un dispozitiv mobil pentru navigarea pe internet, sa piarda o mare parte din clienti.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-email-marketing

E-mail Marketing

Una din cele mai vechi metode de internet marketing, email marketing-ul este inca folosit de catre multe business-uri in mediul online datorita costului sau scazut per email raportat cu numarul conversiilor obtinute.

Vezi detalii
image-audit-securitate-web

Audit securitate web

Securitatea unui website reprezinta unul din aspectele primordiale de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Totul se poate rezuma altfel la: Cine ar cumpara de pe un website nesigur?

Vezi detalii