Audit securitate web

Securitatea unui website reprezinta unul din aspectele primordiale de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Totul se poate rezuma altfel la: Cine ar cumpara de pe un website nesigur?

photo-audit-securitate-web

Cui se adreseaza acest serviciu si ce costuri implica?

Tuturor business-urilor ce doresc sa aiba un website protejat de atacurile ce pot fi compromitatoare imaginilor si credibilitatilor in fata utilizatorilor. Principalele website-uri targetate acestui serviciu ar fi magazinele online sau in general, website-urile ce lucreaza cu informatii sensitive ale utilizatorilor sai.

Costurile si durata acestui audit difera de la website la website, unele fiind de o complexitate mai mare decat altele, dar in final, toate eforturile depuse sunt rasplatite inzecit prin credibilitate in fata utilizatorilor.

Cum te vom ajuta?

Vom lua website-ul la puricat, si vom verifica fiecare pagina in parte si request-urile sale de posibile SQL-injection-uri. In acelasi timp ne vom asigura ca ele sunt XSS (cross-site scripting) clean. Acesti doi pasi fiind cruciali, vom executa, in paralel, si alte serii de verificari specifice gen: LFI, RFI, CSRF..etc.

Dupa ce vom localiza toate vulnerabilitatile, vom genera un raport detaliat pe care il vom discuta impreuna pentru a intelege mai bine efectele lor, apoi vom trece la "patch-uirea" propriu-zisa a website-ului dumneavoastra.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-enterprise-web-design

Enterprise Web Design

Web Design Enterprise, disponibilitate pe toate platformele, continut usor de intretinut, o platforma modulara, scalabilitate dusa la extrem, toate statisticile necesare: de trafic, ROI-ul, etc. lista poate continua.. Le avem pe toate!

Vezi detalii
image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-creare-magazin-online

Creare magazin online

Magazinul online trebuie sa reprezinte cea mai eficienta unealta de vanzare de care dispui, el trebuie sa converteasca vizitatorii in clienti. Cati dintre vizitatorii tai actuali devin clienti?

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-logo-design-branding

Logo Design & Branding

Un brand de succes este identificat cel mai adesea prin logo-ul sau. Diferentiaza-ti business-ul fata de alte business-uri printr-un logo profesional si memorabil.

Vezi detalii