Aplicatii mobile

Exista o diversitate de aplicatii pe piata device-urilor mobile, scopul lor este de a rezolva problemele noastre de zi cu zi. Daca ai o idee care vrei sa devina realitate, iti punem la dispozitie experienta noastra.

photo-aplicatii-mobile

Sa definim termenul de "aplicatie mobila"

O aplicatie mobila este un program software, conceput pentru a putea fi rulat pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile.

Aplicatiile sunt de obicei existente pe platformele de distributie ale detinatorului sistemului de operare, ca de exemplu Apple App Store, Google Play, Windows Phone Store si Blackberry App World. Unele aplicatii fiind free, iar altele sunt cu plata. Acest lucru a inceput in anul 2008. De obicei sunt downloadabile din aceasta platforma pe dispozitivele ce folosesc acel sistem de operare, de exemplu, un iPhone, un telefon blackberry, un telefon android sau un windows phone, dar sunt cazuri cand ele pot fi downloadate pe laptop-uri sau calculatoare tip desktop. Aplicatiile ce au un pret, in general, 20-30%, se duce la distribuitor, iar restul la producatorul aplicatiei, fapt ce face ca pretul aceleasi aplicatii sa difere in functie de platforma.

Cum te putem ajuta noi, MetaWeb

Avand o experienta online destul de mare, putem spune ca am crescut odata cu internet-ul, iar aplicatiile, cele mai de succes, sunt strans legate de acest mediu, fapt ce reprezinta un avantaj pentru ideea dumneavoastra ce doriti a o transpune intr-o aplicatie mobila.

In general, exista doua categorii de aplicatii. Native si Hibride. O aplicatie nativa este o aplicatie scrisa, de exemplu, pe android, in Java, iar o aplicatie hibrida este scrisa in HTML5 si CSS3, folosindu-se de Java doar pentru partea de bootstrapping. Diferentele majore dintre cele doua abordari sunt costurile, portabilitatea si timpul de executie, avantajul financiar fiind de partea celei hibride. Fiecare business este unic de felul lui, si deci, si abordarea ce o vom recomanda se va dovedi a fi diferita. Dupa ce ne informati in legatura cu afacerea dumneavoastra si despre aplicatia pe care o vreti sa fie dezvoltata, va vom explica toate punctele negative si pozitive ale fiecarei abordari.

Hai sa vorbim!

Daca ai un website care nu iti creste afacerea cu viteza care ar trebui, lasa-ne un mesaj si hai sa discutam!

image-responsive-web-design-development

Responsive Web Design Development

Website-ul tau are doar 5 secunde la dispozitie pentru a impresiona un nou vizitator. Scopul nostru nu este doar de a-l face sa stea mai mult, ci si de a-l transforma in cumparator. Dispunand si de un design responsive, te poti asigura ca website-ul tau sa arate la fel pe toate device-urile.

Vezi detalii
image-site-prezentare

Site Prezentare

Un site de prezentare reprezinta caracterizarea digitala in mediul online, al unei companii, persoane publice sau orice alta entitate ce vrea sa isi faca prezenta pe internet.

Vezi detalii
image-optimizare-conversii

Optimizare conversii

Cel mai probabil ai un site care este vizitat chiar acum de catre potentiali clienti, dar cati dintre ei devin clienti finali? Putem folosi experienta noastra pentru a mari procentajul vizitatorilor tai ce se convertesc, intr-un final, in clienti.

Vezi detalii
image-pay-per-click-marketing

Pay-Per-Click Marketing

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Printr-o campanie meticuloasa, bine pusa la punct, poti creste atat traficul, cat si vanzarile dar in acelasi timp mentinand costurile la un minim cat mai mic posibil.

Vezi detalii
image-email-marketing

E-mail Marketing

Una din cele mai vechi metode de internet marketing, email marketing-ul este inca folosit de catre multe business-uri in mediul online datorita costului sau scazut per email raportat cu numarul conversiilor obtinute.

Vezi detalii
image-audit-securitate-web

Audit securitate web

Securitatea unui website reprezinta unul din aspectele primordiale de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Totul se poate rezuma altfel la: Cine ar cumpara de pe un website nesigur?

Vezi detalii